Atlantis 2 strijdt tegen ervaring en het weer op de vroege ochtend

Geplaatst op: 22 april 2024

Op een ongewoon vroege ochtend rond klokslag 10:00 uur, begon Atlantis 2 aan hun wedstrijd tegen Luno 3. Het was een zeer koude ochtend, waardoor de voorbereiding niet optimaal was voor de wedstrijd. Het was duidelijk dat het een uitdagende strijd zou worden, vooral omdat Atlantis te maken kreeg met een team dat bestond uit ervaren oud spelers van Luno.

De weersomstandigheden waren niet bepaald gunstig voor het spel. Een scherpe wind waaide over het veld, waardoor het schieten een echte uitdaging werd voor beide teams. Desondanks slaagde Atlantis erin om in de eerste helft redelijk gelijke stand te houden met Luno. De spelers werkten hard en probeerden de druk op de tegenstander te houden. Toch slaagde Luno erin om een kleine voorsprong op te bouwen, waardoor Atlantis met een stand van 2 punten verschil de rust in ging.

Tijdens de rust kwam coach Peter met strategieën om de tweede helft sterker in te gaan. Het team bleef gemotiveerd en was vastbesloten om het tij te keren. Bij het hervatten van het spel bleef het even spannend, maar al snel wist Luno uit te lopen. Ondanks de inzet van verschillende wissels door coach Peter, waaronder ook spelers van Atlantis 1, slaagde Atlantis er niet in om de wedstrijd om te keren. Luno bleef druk uitoefenen en Atlantis had moeite om goede kansen te creëren. De vermoeidheid begon ook een rol te spelen, en Atlantis slaagde er niet meer in om Luno voorbij te gaan.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een overwinning voor Luno, met een eindstand van 17-8. Dit was zeker niet het resultaat waar Atlantis op had gehoopt, omdat het doel voor dit veldseizoen is om kampioen te worden en weer terug te keren naar de reserve 2e klasse. Na de wedstrijd werd er veel tussen verschillende spelers besproken, wat er mis ging deze wedstrijd om hier belangrijke punten uit te halen voor de volgende wedstrijd. Atlantis zal dus vastbesloten alles geven in de volgende wedstrijd, om de enige kans op het kampioenschap nog in leven te houden.

Volgende wedstrijd is op 4 Mei om 12:30 uur in Kudelstaart. Komen jullie ook kijken om Atlantis 2 aan te moedigen?

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief

Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Op een ongewoon vroege ochtend rond klokslag 10:00 uur, begon Atlantis 2 aan hun wedstrijd tegen Luno 3. Het was een zeer koude ochtend, waardoor de voorbereiding niet optimaal was voor de wedstrijd. Het was duidelijk dat het een uitdagende strijd zou worden, vooral omdat Atlantis te maken kreeg met … Lees meer »

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.