CSW haalt uit tegen Alphia

Geplaatst op: 21 april 2024

CSW begon lekker agressief tegen een technisch vaardig Alphia. CSW kon echter in de beginfase nauwelijks gevaarlijk worden en het was Alphia dat na een kwartier spelen een enorme kans op een voorsprong liet liggen. De bal werd vanaf de achterlijn teruggetrokken en vrij voor het doel wist de spits de bal naast het doel te werken. Daarna wederom een gevaarlijk moment voor Alphia toen de rechtsbuiten de bal maar net naast het doel krulde. CSW kwam nogmaals goed weg na een hachelijk moment voor het doel van Rahim Gok maar uiteindelijk kwam de bal in de handen van de doelman. Na een half uur spelen kwam CSW plots aan de leiding. Stijn Molenaar bezorgde de bal bij de opkomende Elroy Baas die met een lage voorzet Lars Wille bediende die vervolgens bal in het lege doel tikte. Tot aan de rust waren beide ploegen in evenwicht en kon CSW met een voorsprong gaan rusten.

Na 5 minuten spelen in de tweede helft verdubbelde CSW de score. Baas bracht de bal uit een vrije trap bij de tweede paal en het was Emmanuel Emma’s die de 2-0 kon binnenkoppen. CSW kwam steeds beter in de wedstrijd en vocht voor elke meter waardoor Alphia nauwelijks meer iets wist te creëren. Na een foutje van een verdediger van Alphia kon Wille vrij op de doelman aflopen die hij daarna eenvoudig omspeelde en zo de 3-0 liet aantekenen. De koek was nog niet op deze middag want na een prima aanval kwam Molenaar op rechts in balbezit en met een prima lage voorzet kwam de bal bij Wesley Dam die eerder was dan de doelman en de 4-0 binnenschoot. De eindstand van 5-0 werd bepaald door Tijn Mager die een voorzet van wederom Baas binnen wist te knikken. Een prima resultaat voor het keihard gewerkte CSW dat weer even lucht krijgt in strijd om de onderste plaatsen.

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief

Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Op eigen veld boekte CSW zaterdag een riante overwinning op Alphia en steeg zodoende naar de zevende plaats op de ranglijst. Na een ruststand van 1-0 barste de wedstrijd na rust helemaal los en stond er na negentig minuten spelen een 5-0 stand op het scorebord. CSW begon lekker agressief … Lees meer »

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.