001 - Escaperoom aglemeen
Atlantis verliest de laatste zaal wedstrijd

Geplaatst op: 18 maart 2024

Beide ploegen begonnen de wedstrijd scherp en wisten in de eerste minuut al gelijk te scoren. Atlantis liet echter zien net wat feller te beginnen en wist al snel de voorsprong te pakken. Na deze goede fase zakte de scherpte bij Atlantis toch weg en wist de Vinken de stand weer bij te trekken naar 9-9. Het bleef een periode erg gelijk op gaan tussen beide ploegen, maar Atlantis ging ondanks goede aanvallen rusten met een achterstand van 17-14.

In de rust had Atlantis het een en ander te bespreken, dit omdat coach Wim Schaap vanwege een kaart niet meer kon coachen. Maarten Helsloot en Peter van der Wel mochten het stokje overnemen en die hebben ons samen met Wim nog wat aandachtspunten meegegeven.

De tweede helft wist Atlantis het eerste doelpunt te maken en vol strijd ging de ploeg er weer vol tegen aan. Dit was ook snel te zien aan de score want Atlantis wist het weer recht te trekken naar een gelijke stand van 22-22. In de slotfase van de wedstrijd ging de stand gelijk maar wist Atlantis de overwinning niet binnen te halen. de Vinken scoorde in de laatste minuut nog een doelpunt wat de score bracht naar 29-28.

Alle supporters bedankt voor het aanmoedigen bij alle wedstrijden en hopelijk zien we jullie buiten weer. Nu heeft Atlantis 1 even een weekje vrij om zodat ze weer fit kunnen beginnen aan het veld seizoen, waarbij op 30 maart om 15:30 een oefenwedstrijd zal worden gespeeld.

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief

Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Op zaterdag 16 maart speelde het door Van Walraven gesponsorde Atlantis 1 alweer de laatste wedstrijd in de zaal. Deze keer stond de derby tegen de Vinken op het programma wat weer beloofde een spannende pot te worden. Beide ploegen begonnen de wedstrijd scherp en wisten in de eerste minuut … Lees meer »

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.