Nieuws

Theatervoorstelling Over de Kopzorg 1 oktober in de Meijert

Maandag 1 oktober kunnen mantelzorgers en ouderen uit De Ronde Venen deelnemen aan een ontspannen middag in De Meijert. Op deze dag besteedt Stichting De Baat aandacht aan zowel de Dag van de Ouderen als aan de Dag van de Mantelzorg. Bijzonder dit jaar is dat beide dagen gecombineerd worden èn er een theatervoorstelling is voor een extra feestelijk tintje.

De Dag van de Mantelzorg is evenals de Dag van de Ouderen een jaarlijks terugkerend evenement. In de Ronde Venen gaat men daar ook dit jaar niet aan voorbij. Dit betekent dat op maandag 1 oktober zowel ouderen als mantelzorgers van alle leeftijden van harte welkom zijn voor een ontspannen, gezellige middag in De Meijert.

Mieke Telder, directeur van welzijnsorganisatie Stichting De Baat, zal deze feestelijke middag openen. Na de opening kunnen bezoekers de theatervoorstelling 'Over de Kopzorg' bijwonen. Een voorstelling waarbij twee vrouwen uit een totaal verschillend milieu elkaar op latere leeftijd onverwacht weer tegenkomen. Een voorstelling vol met levenservaringen, dromen die niet uitgekomen zijn en hilarische situaties. Kortom een voorstelling waar heerlijk om gelachen kan worden en waar u voelt dat u er echt even tussenuit bent!

Naast deze voorstelling is er volop ander vermaak. Het centrale thema deze dag is ‘geld' in de breedste zin van het woord. Hobby Dee zal een creatieve workshop verzorgen, er is een kramenmarkt, een fotohoek, een koffiehoek en live muziek. De diverse activiteiten zijn doorlopend te bezoeken. Net als ieder jaar bij de Dag van de Ouderen zijn ook dit jaar de ANBO, de PCOB en Seniorweb aanwezig. Ook Decibel en Hans Winters brillenzaak zijn weer van de partij. Al met al belooft het weer een veelzijdige, gezellige middag te worden met voor elk wat wils.

Het programma start om 14.00 uur en eindigt om 17.00 uur en vindt plaats in Partycentrum De Meijert, dr. J. van der Haarlaan 6 te Mijdrecht. Deelname aan deze dag is kosteloos en aanmelding is niet nodig. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de HEMA en de Huifkar.

« Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.

Geplaatst op:
di 18 sep 2012 10:01

Laatst bewerkt op:
zo 25 okt 2015 01:55

Geplaatst door:
De redactie

Bron:
Ingezonden stukken

Advertentie