Like, Share en win actie bij De Passage in Mijdrecht
Nieuws

Rommelmarkt in Mijdrecht op Burendag

Op zaterdag 22 september 2012 organiseert het Wijkcomité Proostdijland in samenwerking met de Buurtkamer Mijdrecht van 11:00 uur tot 13:00 uur een gezellige rommelmarkt!

U bent van harte welkom om uw spullen een tweede kans te bieden of om lekker rond te snuffelen! Op het grasveld grenzend aan de buurtkamer, gelegen aan de Anselmusstraat, kunt u op een kleedje of klaptafel uw spullen verkopen. Nieuw deze keer is de mogelijkheid om vanuit uw auto te verkopen; achterbak sale! Er zijn 10 plekken beschikbaar, dus wees snel! Ook zijn er leuke kinderactiviteiten, zoals een springkussen, diverse spelletjes, een voorstelling voor peuters/kleuters en er kan worden meegedanst. Koffie, thee en limonade wordt verzorgd door medewerkers van de Buurtkamer. Tevens is daar een toiletgelegenheid.

Aanmelding rommelmarkt
Vanaf 10.30 kunt u komen opbouwen waarbij we nog vrijwilligers kunnen gebruiken! Wilt u uw spullen verkopen of ziet u een rol als vrijwilliger tijdens deze activiteit wel zitten? Dan kunt u zich aanmelden via de mail: boelkloedig@hotmail.com, bellen kan ook op nummer 06-53572168.

« Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.

Geplaatst op:
di 18 sep 2012 10:35

Geplaatst door:
De redactie

Bron:
Ingezonden stukken

Advertentie