Nieuws

Rommelmarkt in Mijdrecht op Burendag

Op zaterdag 22 september 2012 organiseert het Wijkcomité Proostdijland in samenwerking met de Buurtkamer Mijdrecht van 11:00 uur tot 13:00 uur een gezellige rommelmarkt!

U bent van harte welkom om uw spullen een tweede kans te bieden of om lekker rond te snuffelen! Op het grasveld grenzend aan de buurtkamer, gelegen aan de Anselmusstraat, kunt u op een kleedje of klaptafel uw spullen verkopen. Nieuw deze keer is de mogelijkheid om vanuit uw auto te verkopen; achterbak sale! Er zijn 10 plekken beschikbaar, dus wees snel! Ook zijn er leuke kinderactiviteiten, zoals een springkussen, diverse spelletjes, een voorstelling voor peuters/kleuters en er kan worden meegedanst. Koffie, thee en limonade wordt verzorgd door medewerkers van de Buurtkamer. Tevens is daar een toiletgelegenheid.

Aanmelding rommelmarkt
Vanaf 10.30 kunt u komen opbouwen waarbij we nog vrijwilligers kunnen gebruiken! Wilt u uw spullen verkopen of ziet u een rol als vrijwilliger tijdens deze activiteit wel zitten? Dan kunt u zich aanmelden via de mail: boelkloedig@hotmail.com, bellen kan ook op nummer 06-53572168.

« Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.

Geplaatst op:
di 18 sep 2012 10:35

Laatst bewerkt op:
zo 25 okt 2015 01:55

Geplaatst door:
De redactie

Bron:
Ingezonden stukken

Advertentie