001 - Tuimarkt
Atlantis E 3 ongeslagen kampioen

Geplaatst op: 5 oktober 2015

Mijdrecht - Op de prachtige herfstdag zaterdag 3 oktober, speelde Atlantis E3 de laatste veldwedstrijd korfbal tegen Fiducia uit Breukelen.

Het team speelde voor een ongeslagen kampioenschap dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden en dat werd het. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. In de eerste helft had Atlantis het heft in eigen hand en ging met een 6-4 voorsprong de rust in.

In het derde kwart revancheerde Fiducia zich en werd het 6-6. Coach Max wist het team echter goed te motiveren. Het ging gelijk op, iedere keer dat Atlantis een punt scoorde herpakte Fiducia zich, maar in de laatste minuut scoorde Atlantis alsnog het winnende punt en toonde zich hiermee de terechte winnaar van de veldcompetitie.

Het team is goed op elkaar ingespeeld en we verwachten weer een aantal spannende wedstrijden in de zaalcompetitie die na de herfstvakantie start.
Op de foto het vermoeide maar trotse team. Van links naar rechts Robin, David, Lodi en naast coach Max, Iris.

Je gegevens:

Mijdrecht - Op de prachtige herfstdag zaterdag 3 oktober, speelde Atlantis E3 de laatste veldwedstrijd korfbal tegen Fiducia uit Breukelen. Het team speelde voor een ongeslagen kampioenschap dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden en dat werd het. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. In de eerste helft had Atlantis … Lees meer »

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.