001 - Tuimarkt
KVA E2 is VZOD E1 net te slim af

Geplaatst op: 25 november 2014

Na een kort time-out scoort de KVA E2, maar deze was gelukkig verdedigd door Yara! VZOD vervolgt met een goede aanval en een mooi schot van Isabella, helaas deze was mis. Weer ontstaat er een kans voor KVA en weer is deze goed verdedigd door Yara! Aardig snel spel van de tegenpartij. Goed verdedigd door ons team. Heel veel kansen na elkaar maar hij mag er gewoon niet in.

Ook in de tweede helft scoren de Amstelveense gelijk na rust, 1-0 door een gaatje in onze verdediging. De thuisploeg heeft veel de bal en er vallen ook meer gaten in de verdediging van VZOD, iets wat de tegenpartij veel kansen geeft.

En u raadt het al.. ook na de tweede time-out scoort KVA een doelpunt. Maar ook Isabella verdedigt goed, en weer telt het doelpunt van de tegenpartij dus niet. Weer gevolgd door een mooie aanval van ons. We raken de bal kwijt en KVA krijgt ruimte om te scoren, 2-0. Vrijwel direct daarna ook 3-0, helaas. Maar de E1 laat het er niet bij zitten. Na weer een goede aanval weten ze toch nog de 3-1 te maken, uit de handen van Yara! Eindstand 3-1, helaas, maar iedereen heeft ontzettend z’n best gedaan!

Je gegevens:

De wedstrijd begon met een sterk aanvallende tegenpartij. Gelukkig is de VZOD E1 goed in het onderscheppen van de bal waardoor we zo af en toe ook in balbezit komen. Na een minuut of acht spelen kwamen wij steeds meer aan de bal. Uit mooie onderscheppingen onstaan goede kansen!Na een … Lees meer »

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.