001 - Escaperoom aglemeen

De Vinken 2 wint eerste zaalwedstrijd

Geplaatst op: 19 november 2007

Slap begin van De Vinken

De veensteker-equipe kwam niet zo sterk uit de startblokken. De Noordwijkers daarentegen wisten wel snel de korf te vinden en al snel was er een 0-3 achterstand. Daarna pakte Vinken 2 het op. De aanvallen werden langer en daardoor kon er ook makkelijker gescoord worden. Bij Fluks was het even op waardoor Vinken 2 met een 7-6 de rust in kon gaan.

Ook tweede helft start minder sterk

Na de rust volgde eenzelfde beeld als aan het begin van de wedstrijd. Fluks nam het initiatief en wist snel de 7-6 achterstand om te buigen naar een voorsprong van twee punten. Het was een moeilijke fase voor de Veensteker-acht. Fluks zette veel druk op de aanval van De Vinken en daardoor was er veel balverlies. Het was routinier Helene Kroon die op dat moment twee belangrijke afstandschoten maakte en er voor zorgde dat De Vinken weer op een gelijke stand kwam. Daarna werd het veldspel van De Vinken beter. Er was weer vertrouwen en er werd weer makkelijker gescoord. Een 14-11 overwinning als gevolg. De scores deze wedstrijd kwamen van: Ralf Zaal (5), Helene Kroon (4), Rudy Oussoren (3), Martine Koedijk en Rogier Schoenmaker (beide 1).

Je gegevens:

Zaterdag 17 november j.l.. moest het door De Veensteker gesponsorde 2e team van De Vinken aantreden tegen Fluks 2 uit Noordwijk. Het werd een spannende wedstrijd waarbij Vinken 2 uiteindelijk aan het langste eind trok en de eerste punten thuis kon houden door te winnen met 14-11. Slap begin van Lees meer »

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.